Produse
Servicii
Biblioteca SITC
Contact
Despre SITC

Servicii

Furnizor de soluții la cheie (hardware-software)

Realizări de lecții pe calculator pentru învățământul mediu sau calificare și recalificarea forței de muncă, testarea personalului

Cursuri de inițiere/perfecționare în domeniul utilizării calculatoarelor, limbaje de programare

S.C. Software ITC S.A., în calitate de Centru Teritorial de Instruire acreditat de Centrul de Pregatire în Informatica S.A. Bucuresti, organizeaza:

 • Cursuri de initiere în utilizarea microcalculatoarelor
 • Cursuri de formare operatori microcalculatoare compatibile IBM-PC
 • Cursuri de formare programatori ajutor pe microcalculatoare compatibile IBM-PC
 • Cursuri de perfectionare în limbajul de programare VISUAL C++ nivel 1
 • Cursuri de perfectionare în limbajul de programare VISUAL C++ nivel 2
 • Utilizarea bibliotecii de clase Microsoft (MFC) cu VISUAL C++ : Fundamente
 • Cursuri de perfectionare în limbajul de programare VISUAL BASIC
 • Cursuri de perfectionare în limbajul de programare JAVA
 • Cursuri de contabilitate informatizata
 • Cursuri de utilizare servicii INTERNET
 • Cursuri de utilizare WORD.

S.C. Software ITC S.A. dispune de specialisti acreditati de Centrul de Pregatire în Informatica (C.P.I.-S.A.) Bucuresti cu o bogata experienta didactica. Datorita activitatii deosebite în domeniul instruirii în informatica, S.C. Software I.T.C. S.A. Cluj-Napoca a primit Diploma de excelenta pe anii 1999, 2000 si 2001 cât si Diploma de excelenta pentru lectori pe anii 2000 si 2001.

Certificatele de absolvire a cursurilor sunt eliberate cu avizul Ministerului Educatiei Nationale.

In domeniul aplicatiilor industriale Software ITC SA are o bogata experienta. Ca referinta va prezentam câteva implementari care se afla în exploatare pe liniile tehnologice ale unor întreprinderi industriale cu pondere, chiar si în regim cu foc continuu. Astfel:

 • Sistem de telemetrie pentru uscatoarele de cherestea UVD 45(FIARD SRL Cluj). Sistemul permite monitorizarea si interventia limitata în functionarea a pâna la 250 de uscatoare prin intermediul retelei telefonice publice si/sau GSM sau radio-modem. Sistemul se compune dintr-un calculator compatibil IBM-PC central (master) si o serie de microcontrollere slave tip RTU 8 fabricatie Microtechnic AS Danemarca, câte unul pentru fiecare uscator, cât si modemuri telefonice pentru master si microcontrollere (slave).
 • Sistem de urmarire a productiei de bujii cu Data-Logger Micronix (SINTEROM SA Cluj). Sistemul se compune dintr-un calculator compatibil IBM-PC central (master) si microcontrollere slave tip RTU 8 fabricatie Microtechnic AS Danemarca. Pentru numararea pieselor se utilizeaza, în varianta 1, platforme de cântarire echipate cu celule de sarcina si amplificatoare cu conversie în semnal unificat 4-20mA. În varianta 2 se utilizeaza traductoare de proximitate si platforme de cântarire numai unde este strict necesar. Microcontrollerul utilizat permite urmarirea a 11 posturi de lucru si stocarea nevolatila a datelor culese împreuna cu stampila lor de timp. Senzorii din câmp utilizati pentru urmarirea productiei la nivelul utilajelor sunt de tip digital (traductoare de proximitate comutatoare), cât si de tip analogic (celule de sarcina, cântarire).
 • Sistemul distribuit pentru conducerea proceselor din industria farmaceutica (Terapia SA Cluj) permite conducerea proceselor de tip batch din industria de profil. Sistemul se compune dintr-un calculator master compatibil IBM-PC conectat într-o retea industriala prin interfata RS-485 si protocol de comunicatie opto 22, cu controllere individuale programabile, productie Z-World SUA. Interfata operator este dezvoltata sub mediul LabWindows/CVI iar controllerele sunt programate în limbajul Dynamic C.
 • Instalatie de automatizare a 4 utilaje de vopsire plus rama Bruckner (Argos SA Cluj). Sistemul se compune dintr-un calculator compatibil IBM-PC, o interfata de proces cuplata la conectorul de interfata paralela de pe calculator si elemente de masura si executie in sectia de vopsire. Sistemul permite reglarea independenta a temperaturii (incalzire si racire) in utilajele de vopsire, monitorizarea parametrilor de proces, arhivarea documentatiei de sarja. Este prevazut un regim special pentru intretinere care permite comanda manuala a elementelor de executie si masurarea temperaturii, respectiv a semnalului de curent de la traductoare.
 • Automatizarea procesului tehnologic de fabricare a pulberii ceramice - Instalatia de atomizare DORST (Cerasind Turda) Sistemul are doua componente active: controlerul de proces si calculatorul pentru monitorizare si furnizare de rapoarte in timp real. Controlerul de proces permite programarea interactiva a parametrilor de proces, comanda reglarea procesului de uscare si formare a pulberilor ceramice actionând servomecanismele necesare mentinerii constante a umiditatii pulberii.


Home